Cine sunt eu

Ce obtii parcurgand programul cine sunt eu?

 • Iti descoperi mesajul vietii.
 • Iti descoperi si ierarhizezi valorile.
 • Iti stabilesti obiectivele.
 • Iti clarifici viziunea.
 • Iti stabilesti planurile.
 • Iti descatusezi dorintele.
 • Iti creezi strategia anuala.
 • Practici exercitii de atractie a ceea ce-ti doresti.
 • Te bucuri de metode avansate de programare pentru atingerea obiectivelor tale – text/ audio/ vizual.
 • Afli ce afirmatii pot anula orice simptom sau boala care afecteaza corpul uman.
 • Programezi ceea ce-ti doresti prin afirmatii sanatoase si le transmiti in univers.

 

Version 1.0.5

Am lansat prima versiune a Programului de intentie “Cine sunt eu?”. cu o companie profesionala de furnizare de software.

Acesta este un program dezvoltat de echipa Be Brilliant.

Programul “Cine sunt eu” se bazeaza pe conceptul de intentie. – Intentia ca maestrul al situatiei pentru determinarea destinelor umane.

Majoritatea oamenilor nu sunt constienti de intentiile lor, iar restul sunt pierduti din cauza lipsei lor de concentrare asupra aceste intentii.

Programul te ajuta sa realizezi ambele, sa iti determine intentia, si sa te focalizezi asupra ei.

 

Programul “Cine sunt eu

Te va ajuta sa iti definesti menirea vietii si sa iti proiectezi viziunea, stabilesti obiectivele, dorintele, valorile, clarifici viziunea si calea.

De exemplu, in cazul in care doresti sa-ti extinzi orizontul si gradul de constientizare, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la sectiunea intentie, sa adaugi o intentie noua, sau sa alegi alta intentie existenta, si pe urma sa apesi pe butonul albastru si sa te focalizezi asupra intentiei scrise, ascultand in acelasi timp frecventa intentiilor.

Poti si sa lasi programul sa functioneze chiar si daca nu esti prezent. Lasa programul sa transmita intentia ta de milioane de ori universului ca sa fi sigur de aparitia ei in realitate.

Datorita functionarii acestui program, cand te vei intoarce in acel loc, energia intregului spatiu, deja este schimbata conform intentiilor tale.

 

Codul bolilor

Pentru aflarea cauzei unei boli, intra in sectiunea codul bolilor, apoi, cauta dupa denumirea bolii, ai sa obtii un tabel care contine denumirea si cauza bolii, plus o afirmatie de vindecare.

Copiaza afirmatia, si apoi poti sa o introduci, in mesajele subliminale gasite in sectiunile intentie sau credintei.

Apoi, apasa pe butonul albastru, si concentreaza-te atat asupra afirmatiei respective, repetend-o doar in gand, asociata cu un sentiment puternic.

Poti lasa aceea afirmatie, rulata de calculator, sa fie transmisa universului oricat timp vrei.

 

Programul cuprinde multe alte aspecte decat cele pe care le-am mentionat si lucram aproape in fiecare zi pentru a il dezvolta mai mult.

In versiunile urmatoare se vor adauga programului si multe alte sectiuni surpriza care sa fie cu siguranta, impresionante.

Poti folosi acest program pentru a oferi consiliere personala intrun cabinet de psihologie, in cafenea, acasa sau pe internet.

Prin utilizarea acestui program poti oferi consultatii personale non-terapeutice. Poti ajuta oamenii sa-si afle propria misiune in viata!

Exista nenumarate beneficii si variante de utilizare ale acestui program “cine sunt eu” si vom continua sa lucram la dezvoltarea acestuia.

In cazul in care dorești sa aprofundezi iti stam la dispozitie cu orice fel de informatii.

Suntem la un Click distanta.