Gândește pozitiv. Cum să ai gânduri pozitive?

gânduri pozitive? Gândește pozitiv.

Gândește pozitiv! trebuie să fii pozitiv!

gândirea pozitivă este minunată!

bla bla bla bla.

gânduri pozitive? Gândește pozitiv. Sunt sigur că ai auzit aceste sfaturi undeva până acum. Știu că toată lumea îți cere să gândești pozitiv, fără să îți spună cum să faci asta! De aceea am decis să scriu un post pentru a vă spune cum să gândiți pozitiv.

 

Gândește pozitiv. cum să ai gânduri pozitive?

Radu, un bărbat de 39 de ani care are mult păr alb. Radu face exerciții fizice regulat de când era tânăr, dar în ultimele 2 săptămâni performanța sa a scăzut deoarece nu avea chef să mai facă exerciții.

De îndată ce sa întâmplat acest lucru, Radu a început să-și pună întrebarea: “Oare îmbătrânesc?”
La început, întrebarea părea logică, dar, ținând cont de faptul că făcea sport foarte bine în urmă cu trei săptămâni, gândul negativ devine lipsit de sens.

 

Dar ce a declanșat gândul negativ în primul rând?

Performanța slabă a lui Radu a fost motivul pentru care a început să gândească negativ.

Aceasta înseamnă că acțiunile declanșează anumite gânduri. Dacă într-o altă zi Radu a făcut o treabă uimitoare la sală, atunci gândurile pozitive vor începe să apară în mintea lui.
Acțiunile declanșează gânduri pozitive.

 

Să presupunem că te simți abătut din cauza unei probleme care părea că nu are o soluție posibilă. Străduindu-te cât mai mult să gândești pozitiv va duce foarte puțin probabil la o îmbunătățire a dispoziției tale, dar o singură acțiune care îți poate oferi speranță îți va aduce cel mai probabil multe gânduri pozitive.

Pe scurt, nu trebuie să aștepți ca gândurile pozitive să vină pentru a deveni motivat să acționezi, dar trebuie să ai mai întâi acțiuni pozitive și gândurile pozitive vor urma!

 

Ideea este că nu vei crede că ești un jucător profesionist de fotbal înainte să-ți dovedești că ești un jucător bun.

Folosește trupul și mintea îi va urma. Este demonstrat științific faptul că zâmbind devii mai bine dispus.

În perioada în care vei încerca să îți dovedești că ești bine, s-ar putea să nu te simți încrezător. Pe scurt, trebuie să ai acțiuni reușite înainte de a te simți încrezător și același lucru se întâmplă și cu gândirea pozitivă.

Trebuie să acționezi când nu ai gânduri pozitive pentru a îți forța mintea să îți aducă gânduri pozitive.

 

Cum aduci mai întâi gândurile pozitive?

Desigur, există multe alte lucruri pe care le poți face pentru a declanșa gânduri pozitive înainte de a acționa, cum ar fi: asculți muzica motivantă, citești povești de inspirație … etc.

Dar chiar dacă te-ai motivat folosind astfel de strategii, vei pierde în scurt timp motivația dacă nu ai întreprins acțiuni puternice.

Pe scurt, cel mai bun mod de a aduce gânduri pozitive este să iei măsuri puternice.
Vrei să te gândești pozitiv?
Atunci fă ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *